Onze Sponsor

De Gele Rijders is een intiatief van enkele vrienden die het leuk vonden om een ongeorganiseerd fietsverband op te zetten in Arnhem. Een verband zonder verplichtingen. Bij het succes van dit initiatief horen ook verantwoordelijkheden. Een deel van deze verantwoordelijkheden kost geld (verzekering, website, extra's, etc.). Ook willen we jaarlijks een midzomerborrel aanbieden. Gelukkig hebben we in Manivelo een geweldige sponsor om een bijdrage te leveren in deze kosten, waarvoor onze dank!

Bij Manivelo Wielersport staan service, persoonlijke aandacht en een passend advies centraal. Of het nu gaat om reparatie / professioneel onderhoud aan jouw racefiets of mountainbike, of om de aanschaf van een nieuwe fiets:

"Kom gerust bij ons binnen om je (specifieke) wensen te bespreken. Wij kijken naar de mogelijkheden om jou een plezierige rit te laten beleven. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sport zijn wij specialist op het gebied van racefietsen en mountainbikes. De koffie en/of thee staat voor je klaar!"

 

 

© 2014 Youri Lentjes